Nuohoustoimi Harri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nuohoustoimi Harri on Etelä­-Pohjanmaan alueella toimiva nuohousalan yritys. Toimialaamme kuuluu lakisääteiset nuohoukset, kohtuuhintaiset omakoti-­ ja rivitalojen ilmanvaihdon puhdistukset ja savuhormien sisäputkitukset.[/vc_column_text][vc_column_text]

Nuohoukset

[/vc_column_text][vc_column_text]Nuohoustoimi Harri on valittu Etelä­-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen toimesta hoitamaan Alavuden lakisääteiset hormien ja tulisijojen nuohoukset 1.1.2016 alkaen. Alavuden alueella on käytössä piirinuohousjärjestelmä, jota yrityksemme on sitoutunut noudattamaan. Toimitamme Alavuden kiinteistöjen nuohoustiedot Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselle.

Käytössä oleva kiinteällä polttoaineella, useammilla polttoaineilla tai raskasöljyllä toimiva tulisija hormeineen on nuohottava vuoden välein.

Rakennuksen omistajan, haltijan ja toiminnanharjoittajan on huolehdittava, että kiinteistö on määräajoin nuohottu.

Edellä mainitun tulee myös huolehtia, että tikkaat, kattokulkutien osat ja katon turvavarusteet pidetään sellaisessa kunnossa, että nuohoustyö voidaan suorittaa turvallisesti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”chino”]Kesämökki Alavudella?

Hoidamme luonnollisesti myös Alavuden vapaa-ajan asuntojen nuohouksia ympärivuotisesti. Vapaa-ajan asunnoilla nuohousväli on 3 vuotta. Ota ajoissa yhteyttä, mikäli olet tulossa mökkeilemään ja nuohous on ajankohtainen!

Muuhun kuin omaan yksityiseen käyttöön tarkoitetun, säännöllisessä käytössä olevan vapaa-ajan asunnon ja sen saunan tulisijat ja hormit on nuohottava vuoden välein. Eli jos vuokraat mökkiäsi, nuohousväli on yksi vuosi.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]