Palvelut

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Savuhormien korjaustyöt

[/vc_column_text][vc_column_text]Teemme savuhormien saneerauksia koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Öljy- ja turvelämmityksessä muodostuva rikki yhdessä kosteuden kanssa syövyttää savuhormia nopeasti sisältäpäin. Rapaantumista esiintyy myös tulisijojen hormeissa, joissa savukaasujen lämpötila on matala(esim. karjakeittiöiden ja saunojen vesipadat), tai syynä on yksinkertaisesti hormin ikä ja ahkera käyttö. Myös kauan käyttämättä olleet hormit on syytä tarkistaa mahdollisen korjaustarpeen varalta.

Savuhormien korjaustyöt parantavat lämmitysjärjestelmien hyötysuhdetta. Tämä laskee polttoainekustannuksia ja parantaa rakennuksen paloturvallisuutta.

Asennamme haponkestävästä teräksestä valmistetut putket hormeihin koosta riippumatta. Putket sopivat kaikkiin talotyyppeihin, joissa lämmitysmuotona käytetään öljyä, kaasua tai kiinteitä polttoainetta kuten puuta tai pellettejä.

Asennus tapahtuu katolta käsin olosuhteista riippuen 1­-2 tunnissa. Työlle annetaan asennuspäivästä viiden vuoden takuu.

Lämmitys voidaan pääsääntöisesti kytkeä päälle välittömästi asennuksen jälkeen. Poikkeuksen tähän muodostavat sellaiset lämmitysmuodot, joissa savukaasujen lämpötila on hyvin korkea. Näissä tapauksissa putken ylä-­ ja alaosan valujen täytyy antaa kuivua muutamia tunteja.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”mulled_wine”]Tilaa ilmainen tarkastuskäynti![/vc_message][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

[/vc_column_text][vc_column_text]Suoritamme ilmanvaihdon puhdistukset ja mittaukset ammattitaitoisesti, sekä alan uusinta kalustoa hyödyntäen. Toimimme pää­asiassa Etelä­-Pohjanmaan alueella.

Ilmanvaihdon puhdistus on tärkeä osa jokaisen kodin huoltoa, ja se tulee suorittaa n. 5-­10 vuoden välein. Asumisviihtyisyys säilyy hyvänä ja asunnot rakenteelliset ongelmat pystytään paremmin ehkäisemään, kun IV­-järjestelmä pidetään puhtaana ja asianmukaisesti säädettynä. Huono sisäilma voi aiheuttaa esim. tukkoisuutta ja väsymystä, sekä allergioita ja astmaa.

Puhdistuksessa ilmanvaihtokanavat alipaineistetaan ja poistettava lika kulkeutuu ulos, eikä sotke sisätiloja. Kanavat puhdistetaan koneellisesti harjaamalla, venttiilit pestään ja tarkistetaan, ilmanvaihtokone puhdistetaan ja suodattimet vaihdetaan uusiin.

Lopuksi ilmavirtaukset säädetään oikeisiin arvoihin. Laadimme myös pöytäkirjat säädetyistä arvoista.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”mulled_wine”]Ilmanvaihdon huoltotöistä saat myös kotitalousvähennyksen(50%)[/vc_message][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]